+420 722 086 304

Mlhová číše AMFORA s tryskající mlhou. Oblíbené

Vhodná do bytu, solných jeskyní, kosmetických salonů apod. Kromě dekorativního účinku zvlhčuje vzduch, pohlcuje prach a ionizuje vzduch. Přidáním několika kapek přírodní esence lze číši využít jako aromalampu, ovšem karciogenní zplodiny bez karciogenních zplodin.
Generátor studené mlhy je umístěn v plováku na hladině vody, čímž udržuje stálou pozici senzoru pod hladinou vody a zamezuje poškození vyvíječe při jejím nedostatku. Barevné LED diody prosvěcují mlhu, čímž umocňují dekorativnost fontány.
Barva: hnědá
Výška: 30cm
Průměr: 34cm
Dodává: ...pemacas.cz
Záruka, servis
Při platbě předem je dopravné pouze 45,-Kč
http://www.pemacas.cz

Víte, že……
• Všude, kde se cítíte dobře – v lese, u vody, vodopádů, po dešti – je toto způsobeno dostatečným množstvím aniontů, které vdechujeme společně se vzduchem, kterého lidské tělo spotřebuje za den až 15 kg.

• Mlhová fontána kromě zvlhčení vzduchu produkuje anionty, kterých je kolem nás vlivem přetechnizovanosti nedostatek. Dostatek aniontů snižuje možnost přehřátí organismu, zlepšuje soustředění a potlačuje únavu. Anionty stimulují funkci žláz s vnitřní sektecí, zlepšují funkci štítné žlázy a podporují tvorbu enzymů ovlivňujících pružnost dýchacích cest (snižují tendenci k astmatickým záchvatům). Anionty zlepšují též akomodaci očí.

• Zdraví neprospěšné kationty, kterých je převaha, produkuje technika kolem nás, jako jsou telefony, televizory, počítače, ale i plasty a syntetické materály a výrobky z nich, jako jsou záclony, koberce, podlahové krytiny z PVC apod. Při dýchání se kationty dostávají plícemi do krve, kde mohou vyvolávat nepříznivé reakce, jako např. zvýšené uvolňování serotoninu (způsobuje stahování hladkého svalstva, což může vyvolat migrénu, alergické reakce, bolesti v krku, průduškový kašel, nevolnost, či břišní křeče) a histaminu (může způsobit bolesti srdce, alergii, sennou rýmu, nevolnost a nespavost.

Podrobnosti

  • Adresa
    Pemačas, Kovářova 1519, Česká Lípa, Česká Lípa, 470 01
  • Telefon
    602325933
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    695 Kč
  • Zobrazení
    100203
  • Vloženo

Copyright © 2014 vykup-medi.cz - výkup mědi a ostatních kovů // Katalog www, Katalog - topná paliva, katalogy

Kovy.cz

Výkup tvrdokvu po celé České republice do 24 hod, neváhejte nás kontaktovat: info@kovy.cz, +420 722 086 304  

Litujeme, ale tato stránka neexistuje...

404

Je nám líto, ale stránka kterou se chystáte navštívit není na uvedené adrese dostupná.

přidat inzerát zdarma